Splošni pogoji

Ti splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne trgovine in uporabniki. Trgovina je namenjena PRAVNIM OSEBAM! Splošni pogoji veljajo za naročila prek spletne trgovine svetdaril.si!

Naročilo in dostava

S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine svetdaril.si.
Za izvedbo naročila je potrebna popolna registracija. če uporabnik že ima uporabniško ime in geslo nadaljuje nakup, v nasprotnem primeru pa opravi postopek registracije.
Dobava naročila je odvisna od zaloge artiklov in je navedena pri vsakem artiklu.
Uporabnik si lahko izbere tudi drugačen način dostave izven običajne dostave (hitra pošta), kar sporoči na darila@svetdaril.si
Cene poštnine z DDV-jem uporabnik plača posebej po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Vsa naročila nad 500 € + DDV so oproščena celotnih stroškov poštnine.

Cene

Navedene cene posameznih artiklov so v evrih (€) in ne vključujejo 20% davek na dodano vrednost. Cenik za lasersko graviranje, cnc graviranje, tampotisk, sitotisk, vezenje je informativen.

Načini plačila in plačilni pogoji

Na voljo imate naslednje načine plačevanja:
• po predračunu
• MONETE – v pripravi
• KREDITNE KARTICE- v pripravi
• po pogodbi

Do plačila celotne kupnine ostanejo artikli last spletne trgovine svetdaril.si. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine svetdaril.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dosegljiva na sedežu podjetja (osebni prevzem ali dostava po pošti).

Kupec lahko pridobi kupoprodajno pogodbo (naročilo) na naslednji način:
• pošlje zahtevek po e-pošti na sedež družbe darila@svetdaril.si
• pokliče na sedež družbe 0599 55 22 0, 041704219

Ponudnik se zavezuje da bo kupcu zagotovil kupoprodajno pogodbo (naročilo) v roku 48 ur od prejema naročnikovega zahtevka v zgoraj naštetih načinih.

Račun o opravljenem plačilu kupnine bo kupec prejel po pošti skupaj z naročenim blagom ali najkasneje 8 dni po dobavi. .

Vračilo izdelka

Kupec lahko izdelek reklamira in ga nepoškodovanega in neuporabljenega v originalni embalaži vrne v roku 15 dni od dneva prevzema na naš naslov z priloženim reklamacijskim zapisnikom in dobi povrnjeno kupnino. Stroške vrnitve plača kupec.

Informacije

Za morebitne dodatne informacije smo Vam ves čas na voljo na darila@svetdaril.si, kjer Vam bomo z veseljem pomagali odgovoriti na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

Končno določilo

Uporabnik ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine svetdaril.si in da se z njimi strinja.
Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno sodišče v Ljubljani.
Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah ter napisanem besedilu.

Lep in uspešen dan Vam želi
Ekipa spletne trgovine svetdaril.si